ING AKU BISA AKU NGANTI GRATIS NEGARA

Aja mung mandheg lan nonton wong liya sing nggawe jutaan! Langsung lan nggunakake pemasaran digital kanggo ngganggu bisnis sampeyan!

Kursus

Ndhaptar Saiki kanggo Sinau Kawicaksanan sing Bisa Dienggo lan Strategi Pertumbuhan saka Profesor IIM Bangalore. Entuk rahasia sing ora ana sing bakal dingerteni. Coba Coba Kursus dina iki!

Latihan perusahaan

Gawe tim menyang Skyrocket Wutah Bisnis sampeyan. Nambah Konversi lan ROI sing beda. Entuk Latihan saka Profesor IIM Bangalore. Coba coba Latihan Mini Pro Pro Secrets!

Consulting

Usul Pertumbuhan Bisnis kanthi entuk Strategi Sampurna saka Profesor IIM Bangalore. Entuk Wawasan lan Tips sing bisa ditrapake saka Pakar. Coba coba Konsultasi Mini Rahasia Pro gratis dina iki!

Katemu

Nambah Konversi lan ROI. Entuk Strategi lan Implementasi Kelas Dhuwur saka Agensi kita. Optimalake keterlibatan Media Sosial, Kampanye Paid, Pemasaran Video lan SEO kanggo tuwuh!


Kepiye?

Mangkene jawaban kanggo sawetara pitakonan pemasaran digital sing bisa sampeyan duwe!

Kepiye cara nyedhiyakake dana pemasaran digital?

Entuk pandhuan langkah-langkah babagan cara ngenalake anggaran kanthi cepet kanggo iklan telusuran mbayar, iklan Facebook, nampilake iklan lan liya-liyane.

Kepiye cara ngalahake persaingan lan terus ngarep kurva?

Temokake 9 alat sing kuat kanggo nemokake strategi pemasaran digital pesaing sampeyan lan ngasahake dhewe.

Kepiye cara ngluncurake bisnis e-commerce?

Priksa driver sukses utama kanggo e-commerce lan tuwuh bisnis.

Kepiye carane iklan ing pelanggan sing paling nguntungake?

Sinau babagan maksimalake bathi kanthi target pelanggan sing cocog ing wektu lan papan sing cocog.

Kepiye cara ngetrapake pemasaran video?

Ngurus 11 strategi kasebut kanggo entuk ewonan pelanggan lan tampilan.

Kepiye cara maksimalake ROI ing pamasaran digital?

Mangkene 10 alat sing dibutuhake banget yaiku bagean saka kit pemasar digital sing sukses.

Apik banget, Laku Paling Apik lan Apike!

Program Pelatihan Profesor Seema kanthi wawasan banget. Iki dilengkapi konsep lan praktik pemasaran digital sing dakkarepake langsung nglamar tugasku. Minangka asil saka program, aku bisa nambah bathi saka bisnis saya akeh. Aku bisa narik luwih akeh para pelanggan lan nyiyapake strategi pemasaran digital sing apik lan ngasilake investasi sing luwih dhuwur. Aku wani menehi saran program dheweke kanggo bisnis liyane.

Lakshyata Sharma
Manager Marketing Channel, Digital Digital

Pengalaman Amazing lan Holistic Pemasaran Digital!

Iki minangka pengalaman sing luar biasa melu karo profesor Seema Gupta ing pamasaran digital. Aku bisa nambah lan entuk pangerten babagan pemasaran digital. Aku sinau akeh saka kampanye, conto lan studi kasus. Iki mbantu aku ngupayakake karir ing pamasaran digital amarga bisa ngetrapake sinau kasebut ing tugasku lan entuk asil bisnis sing signifikan. Akeh liyane sing kudu nggunakake layanan kanggo nggunakake digital amarga masa depan dadi pemasaran digital.

Nishanth Iyer
Manajer Pengembangan Bisnis, Charmboard / Ex - Practo

Asil Banget ing Karir Kula!

Sinau saka dheweke menehi asil banget ing karirku. Aku bisa leapfrog lan nindakake luwih akeh ing Area Result Pemasaran digital. Pembelajaran sing gedhe banget nggawe aku bisa nggedhekake wutah bisnis lan nyuda biaya akuisisi pelanggan. Aku wis menehi saran layanan dheweke kanggo kanca lan kanca.

Tushar Singh
Marketing Senior Manager, Ex Tata Sky

Saka Pen Prof

Entuk Wawasan Paling Apik, Unik, Bisa Digawe ing Pemasaran Digital saka Profesor IIM kanthi gratis. Gawe wong-wong mau kanggo Nggawe Manifold Bisnis sampeyan. Lengganan ing Blog lan entuk Artikel paling anyar ing E-Mail saben minggu.

Read More
Pemasaran Digital dening Prof Seema Gupta

Mriksa BUKU KITA

Entuk buku paling anyar sing bisa ditrapake ing pemasaran digital, diterbitake dening McGraw Hill. Teks kasebut nampilake konsep teori lengkap, aplikasi praktis, studi kasus lan conto kanggo konteks India lan global. Aku miwiti saka dhasar banget babagan subjek lan ngluwihi topik canggih kayata ngoptimalake pengalaman pangguna, SEO maju, optimisasi kampanye, pemasaran media sosial lan liya-liyane.

RISET

Seema uga dadi bukti akademisi, Prof Seema uga nulis kertas panelitase babagan marketing digital, marketing lan iklan. Diterbitake ing jurnal nasional lan internasional babagan marketing lan manajemen.

CASE STUDIES

Aku nulis studi kasus babagan merek internasional lan India sing misuwur minangka alat pedagogi kanggo manajemen. Diterbitake ing Portal Pariwara Bisnis Harvard.

WEBINARS

Ayo lelungan virtual karo aku nalika ngrembug sawetara topik sing menarik lan penting ing webinarku! Berinteraksi karo aku saka pancen ing endi wae sanajan sesi webinar. Sampeyan bisa ndhaptar webinar mbesuk lan rekaman kanggo kabeh webinar kepungkur!

Webinar program pangembangan Fakultas babagan pemasaran digital

Apa sampeyan pengin ngalangi bisnis sampeyan?

sinau Marketing digital!

Seema Gupta minangka Profesor Madya Pemasaran Digital ing IIM Bangalore. Dheweke minangka pelatih pemasaran digital pakar lan konsultan. Dheweke uga duwe agensi pemasaran digital yen sampeyan butuh bantuan kanggo ngembangake bisnis.

KOMPUTER sing dipercaya karo US

Logos perusahaan sing dipercaya kita

MEDIA PRESENCE

Presensi Media

Pin Iku on Pinterest

Entuk Tren Paling Anyar ing Marketing Digital

Entuk Tren Paling Anyar ing Marketing Digital