ING AKU BISA AKU NGANTI GRATIS NEGARA

Aja mung mandheg lan nonton wong liya sing nggawe jutaan! Langsung lan nggunakake pemasaran digital kanggo ngganggu bisnis sampeyan!

Kursus

Sinau pemasaran digital saka Profesor IIM Bangalore lan bangun karir lan tuwuh bisnis sampeyan!

Latihan perusahaan

Tingkatake Tim kanggo Ngunggahake Wutah Bisnis sampeyan. Tambah Konversi lan macem-macem ROI. Entuk Latihan saka Profesor Bangsa IIM. Coba Latihan Pro Rahasia Mini gratis!

Consulting

Usul Pertumbuhan Bisnis kanthi entuk Strategi Sampurna saka Profesor IIM Bangalore. Entuk Wawasan lan Tips sing bisa ditrapake saka Pakar. Coba coba Konsultasi Mini Rahasia Pro gratis dina iki!

agensi

Nambah Konversi lan ROI. Entuk Strategi lan Implementasi Kelas Paling Dhuwur saka Agensi. Optimalake Keterlibatan Media Sosial, Kampanye Berbayar, Pemasaran Video lan SEO kanggo Tumbuh!


Kepiye?

Mangkene jawaban kanggo sawetara pitakonan pemasaran digital sing bisa sampeyan duwe!

Kepiye cara nyedhiyakake dana pemasaran digital?

Entuk pandhuan langkah-langkah babagan cara ngenalake anggaran kanthi cepet kanggo iklan telusuran mbayar, iklan Facebook, nampilake iklan lan liya-liyane.

Kepiye cara ngalahake persaingan lan terus ngarep kurva?

Temokake 9 alat sing kuat kanggo nemokake strategi pemasaran digital pesaing sampeyan lan ngasahake dhewe.

Kepiye cara ngluncurake bisnis e-commerce?

Priksa driver sukses utama kanggo e-commerce lan tuwuh bisnis.

Kepiye carane iklan ing pelanggan sing paling nguntungake?

Sinau babagan maksimalake bathi kanthi target pelanggan sing cocog ing wektu lan papan sing cocog.

Kepiye cara ngetrapake pemasaran video?

Ngurus 11 strategi kasebut kanggo entuk ewonan pelanggan lan tampilan.

Kepiye cara maksimalake ROI ing pamasaran digital?

Mangkene 10 alat sing dibutuhake banget yaiku bagean saka kit pemasar digital sing sukses.

Apik banget, Laku Paling Apik lan Apike!

Program Pelatihan Profesor Seema kanthi wawasan banget. Iki dilengkapi konsep lan praktik pemasaran digital sing dakkarepake  langsung nglamar tugasku. Minangka asil saka program, aku bisa nambah bathi saka bisnis saya akeh. Aku bisa narik luwih akeh para pelanggan lan nyiyapake strategi pemasaran digital sing apik lan ngasilake investasi sing luwih dhuwur. Aku wani menehi saran program dheweke kanggo bisnis liyane.

Lakshyata Sharma
Manager Marketing Channel, Digital Digital

Pengalaman Amazing lan Holistic Pemasaran Digital!

Iki minangka pengalaman sing luar biasa melu karo profesor Seema Gupta ing pamasaran digital. Aku bisa nambah lan entuk pangerten babagan pemasaran digital. Aku sinau akeh saka kampanye, conto lan studi kasus. Iki mbantu aku ngupayakake karir ing pamasaran digital amarga bisa ngetrapake sinau kasebut  ing tugasku lan entuk asil bisnis sing signifikan. Akeh liyane sing kudu nggunakake layanan kanggo nggunakake digital amarga masa depan dadi pemasaran digital.

Nishanth Iyer
Manajer Pengembangan Bisnis, Charmboard / Ex - Practo

Asil Banget ing Karir Kula!

Sinau saka dheweke menehi asil banget ing karirku. Aku bisa leapfrog lan nindakake luwih akeh ing Area Result Pemasaran digital. Pembelajaran sing gedhe banget nggawe aku bisa nggedhekake wutah bisnis lan nyuda biaya akuisisi pelanggan. Aku wis menehi saran layanan dheweke kanggo kanca lan kanca.

Tushar Singh
Marketing Senior Manager, Ex Tata Sky

Saka Pen Prof

Entuk Wawasan Paling Apik, Unik, Bisa Digawe ing Pemasaran Digital saka Profesor IIM kanthi gratis. Gawe wong-wong mau kanggo Nggawe Manifold Bisnis sampeyan. Lengganan ing Blog lan entuk Artikel paling anyar ing E-Mail saben minggu.

Read More

Mriksa BUKU KITA

Entuk buku paling anyar sing bisa ditrapake ing pemasaran digital, diterbitake dening McGraw Hill. Teks kasebut nampilake konsep teori lengkap, aplikasi praktis, studi kasus lan conto kanggo konteks India lan global. Aku miwiti saka dhasar banget babagan subjek lan ngluwihi topik canggih kayata ngoptimalake pengalaman pangguna, SEO maju, optimisasi kampanye, pemasaran media sosial lan liya-liyane.

RISET

Seema uga dadi bukti akademisi, Prof Seema uga nulis kertas panelitase babagan marketing digital, marketing lan iklan. Diterbitake ing jurnal nasional lan internasional babagan marketing lan manajemen.

CASE STUDIES

Aku nulis studi kasus babagan merek internasional lan India sing misuwur minangka alat pedagogi kanggo manajemen. Diterbitake ing Portal Pariwara Bisnis Harvard.

WEBINARS

Ayo lelungan virtual karo aku nalika ngrembug sawetara topik sing menarik lan penting ing webinarku! Berinteraksi karo aku saka pancen ing endi wae sanajan sesi webinar. Sampeyan bisa ndhaptar webinar mbesuk lan rekaman kanggo kabeh webinar kepungkur!

Webinar program pangembangan Fakultas babagan pemasaran digital

Apa sampeyan pengin ngalangi bisnis sampeyan?

sinau Marketing digital!

Seema Gupta minangka Profesor Madya Pemasaran Digital ing IIM Bangalore. Dheweke minangka pelatih pemasaran digital pakar lan konsultan. Dheweke uga duwe agensi pemasaran digital yen sampeyan butuh bantuan kanggo ngembangake bisnis.

KOMPUTER sing dipercaya karo US

Logos perusahaan sing dipercaya kita

MEDIA PRESENCE

Presensi Media

FAQs

Pemasaran digital minangka komponen pemasaran sing nglibatake panggunaan Internet utawa piranti elektronik kanggo narik pelanggan. Pemasaran digital ditindakake liwat saluran digital kayata media sosial, aplikasi seluler, pemasaran konten utawa mesin telusuran kaya google. Saiki, pemasaran Digital wis umum lan digunakake tinimbang cara pemasaran tradisional, kayata Iklan cetak utawa pemasaran fisik. Kanggo nglakokake, kudu nggawe rencana utawa strategi pemasaran digital sing tepat. Pemasaran Digital dikarepake banget, mula masarakat milih kursus pemasaran Digital dadi ahli ing bidang iki. Yen sampeyan nyoba pemasaran digital kaping pisanan, priksa artikel iki Cara nggawe pemasaran digital kanggo wiwitan.

Sinau katrampilan paling dhuwur sing diduweni dening para pemasar Digital profesional:

Nambah katrampilan nulis naskah: nulis isi lan copywriting minangka inti saka pemasaran digital. Konten sampeyan kudu relevan lan cukup narik kawigaten kanggo para pengunjung supaya bisa nindakake tugas kaya sing dikarepake. Ing pemasaran digital, konten digunakake ing pirang-pirang panggonan kayata email, blog, video lan ebook. Priksa artikel iki Tips blog kanggo blog kaya pro kanggo nambah katrampilan nulis konten sampeyan.

 Fokus ing Search Engine Optimization (SEO) lan Search Engine Marketing (SEM): Ora preduli sepira apik konten sampeyan, nanging ora ana gunané manawa wong ora bisa nemokake. Kanggo nyopir lalu lintas menyang situs web, konten sampeyan kudu duwe tembung kunci sing relevan lan kudu pangkat ing kaca pisanan Google.

 Mbangun Skills Analytical: Ing pemasaran digital, sampeyan kudu nggunakake alat analisis data kayata Google Analytics sing bisa ngerteni prilaku pamirsa lan mbentuk strategi pemasaran. Priksa artikel iki  Alat pemasaran digital paling apik kanggo analisis kompetisi kanggo ngerti luwih lengkap babagan alat pemasaran digital.

 Ngerjakake katrampilan Manajemen Hubungan Pelanggan (CRM): Kasedhiya sambungan karo pelanggan ing level pribadi lan entuk kapercayan. Ngerjakake katrampilan komunikasi supaya bisa mbujuk kanthi gampang.

Ngerjakake katrampilan Desain: wong luwih seneng grafis visual lan gambar tinimbang teks. Ing pemasaran digital, penting banget kanggo nyedhiyakake sampeyan karo desain dhasar utawa katrampilan photoshop kanggo ngirim pesen menyang pamirsa kanthi efektif.

Milih pemasaran digital minangka jalur karier mupangate amarga lapangan iki tuwuh kanthi cepet. Supaya selaras karo panjaluk sing saya akeh, profesional pemasaran digital sing luwih akeh wis direkrut saben taun. Saben perusahaan apa wae MNC utawa Perusahaan Kecil lan Menengah utawa Wiwitan; B2B utawa B2C butuh pemasaran digital. Sampeyan mung kudu ngupayakake SEO, SEM, katrampilan analitis lan komunikasi kanggo entuk tugas gaji pemasaran digital impen. Kanggo entuk wawasan luwih lengkap babagan pemasaran digital priksa artikel iki Cara miwiti Karir ing Pemasaran Digital minangka Fresher.

  • Ya, sampeyan bisa sinau pemasaran digital dhewe. Iki minangka bidang studi sing ora dadi masalah latar belakang pendidikan sampeyan. Sampeyan uga bisa miwiti saka awal lan dadi ahli pemasaran digital. Pungkasane, ora dadi masalah apa wae sing sampeyan lakoni. Sampeyan kudu latihan akeh kanggo nguatake konsep. Tindakake kursus loro utawa telu online kanggo akrab karo dhasar pemasaran digital. Ing ngisor iki sawetara kursus paling apik sing bisa entuk A nganti Z pamasaran digital uga pemasaran media sosial ing sawetara dina:

    .

Bidang pemasaran digital kebak kesempatan. Sisih paling apik babagan pemasaran digital yaiku kanthi efisien saka omah. Kajaba njupuk proyek, sampeyan uga bisa dadi konsultan utawa freelancer. Sampeyan uga bisa mbukak agensi pemasaran digital dhewe. Ing India, gaji rata-rata pemasar digital kanggo pamula / fresher udakara 3 nganti 4 lakhs saben taun. Gajine uga gumantung karo kualifikasi, industri lan lokasi. Ana macem-macem peran sing ditawakake ing profesi pemasaran digital, lan gaji beda-beda.

Ing ngisor iki sawetara perkara sing kudu dielingi kanggo miwiti karir ing pamasaran digital tanpa pengalaman.

  • Sinau babagan dhasar pemasaran digital lan entuk sertifikasi: Kanggo dadi pemasar digital, ora prelu duwe gelar universitas. Mula, kanggo mbuktekake katrampilan sampeyan, kudu entuk sertifikasi. Sawetara kursus sing disertifikasi disebutake:

Pemasaran Digital A nganti Z

Bootcamp Pemasaran Media Sosial.

  • Gawe resume resume lan profil LinkedIn: Sadurunge nglamar kerja, priksa manawa sampeyan duwe resume dinamis sing kalebu kabeh kredensial sing ana hubungane karo pemasaran digital kanthi cara sing akurat lan langsung.
  • Gabung karo LinkedIn: LinkedIn minangka situs komunitas profesional sing bisa nyambung karo para ahli saka macem-macem bidang sing bisa nambah kemungkinan sampeyan bakal entuk perusahaan idaman sampeyan. Dadi luwih becik supaya profil LinkedIn sampeyan tetep anyar.
  • Ningkatake katrampilan Analitis: Kanggo dadi pemasar digital sing sukses, penting kanggo ngerti dasar-dasar metrik media sosial lan google analytics.
  • Ngerti tren paling anyar: Pemasaran digital minangka lapangan sing kudu fleksibel. Supaya tetep maju ing game, priksa manawa sampeyan wis ngerti masalah sing tren, mula dadi praktike maca blog lan artikel sing ana gandhengane karo pemasaran digital. Sampeyan bisa ngunjungi iki blog kanggo entuk ilmu babagan tren pemasaran digital paling anyar.

Pemasaran digital penting kanggo bisnis amarga:

  • Iki minangka salah sawijining cara paling apik kanggo ningkatake dodolan lan nyambung menyang pamirsa sing luwih jembar yen dibandhingake karo pemasaran tradisional.
  • Kanggo bisnis cilik, pemasaran digital minangka cara sing efisien kanggo ngasilake bathi.
  • Pemasaran digital ngidini pangukuran kanthi macem-macem alat analisis sing bisa ngoptimalake strategi pemasaran sing ana.
  • Kanthi pemasaran digital, sampeyan bisa sesambungan karo pamirsa kanthi pribadi, mangsuli pitakon sing mbantu nggawe loyalitas merek.
  • Pemasaran digital bisa nambah lalu lintas menyang situs web kanthi nggunakake teknik pemasaran digital kayata SEO, SEM, pemasaran konten, pemasaran email, pemasaran media sosial lan liya-liyane. Priksa artikel iki Alat paling apik kanggo juara pemasaran digital kanggo pertumbuhan bisnis kanggo ngerti luwih lengkap babagan teknik kasebut.

Sapa wae bisa sinau pemasaran digital amarga ora prelu duwe gelar universitas kanggo sinau pemasaran digital. Sampeyan uga bisa sinau pemasaran digital kanthi maca blog, buku lan bahan liyane sing kasedhiya ing pasar. Nanging, kanggo miwiti, sampeyan kudu ndhaptar kursus digital marketing sing paling apik. Kasedhiya macem-macem kursus pemasaran digital, nanging luwih milih sing diwulang dening profesional pemasaran digital sing terkenal. Ing kene aku ndhaptar kursus lan buku paling apik sing ditawakake fakultas IIM Bangalore sing bisa dipercaya.

Kanthi nambah jumlah pangguna internet lan adopsi teknologi, proyek pemasaran digital dikarepake. Industri iki arep regane $ 160 milyar ing taun 2025. Tuwuh kanthi tingkat 30% saben taun. Amarga faktor kasebut, kesempatan kerja ing pemasaran digital gedhe banget ing India. Gumantung saka katrampilan sampeyan, ana macem-macem profil ing pamasaran digital sing bisa digunakake:

  • Eksekutif media sosial
  • Analis SEO
  • Panulis konten
  • Manajer kampanye

Mangkene sawetara cara sing didhaptar kanggo entuk klien:

  • Gawe situs web nganggo kaca landas sing apik: Kanggo promosi layanan sampeyan, sampeyan kudu duwe situs web. Kajaba iku, sampeyan bisa nampilake tawaran sing nguntungake ing kaca kebangkrutan kanggo narik klien. Mriksa metu 13 tips kanggo nggawe kaca landas sing dikonversi.
  • Nyuwun rujukan saka klien sing wis ana: Klien sing wis ana wis ngerti layanan sampeyan, mula sampeyan bisa ngubungi layanan kasebut marang wong liya. Sampeyan bisa njaluk rujukan saka anggota kulawarga, klien kepungkur lan jaringan profesional sampeyan.
  • Nambah jaringan sampeyan: pemasaran digital minangka lapangan sing kudu ana jaringan sing apik. Iki bisa ditindakake kanthi aktif ing macem-macem platform media sosial lan njawab pitakonane wong. Kajaba iku, sampeyan bisa melu konferensi kanggo ketemu wong anyar lan golek klien anyar.
  • Daftarkan agensi pemasaran digital sampeyan: Sawise agensi pemasaran Digital diowahi dadi perusahaan winates pribadi utawa perusahaan terdaftar, sampeyan bakal bisa dipercaya kaya klien.
  • Mitra karo agensi liyane: sampeyan bisa kerja sama karo bisnis liyane kanthi relung jejer amarga bakal entuk manfaat kanggo kabeh. Contone, agensi pemasaran digital bisa kerja sama karo desainer web kanggo nggawe situs web.

Ora babar pisan! Sinau pemasaran digital dudu tugas sing angel, nanging sing dadi tantangan yaiku mbujuki pelanggan supaya milih layanan sampeyan. Ana akeh profesional pemasaran digital uga agensi minangka pesaing sampeyan. Mula, sampeyan kudu tampil ing masarakat kanthi entuk katrampilan sing beda karo liyane. Sampeyan bisa kanthi cepet sinau marketing digital saka awal kanthi ndhaptar kursus pemasaran digital sing apik kanthi pengawasan profesional pemasaran digital sing misuwur. Kaloro kursus kasebut apik banget kanggo sinau pemasaran digital lan pemasaran media sosial.

Digital Marketing A to Z Course

Bootcamp Pemasaran Media Sosial

Pemasaran digital mbutuhake jam kasebut. Asile, akeh wong sing kerja keras lan dadi profesional pemasaran digital paling dhuwur. Prof Seema Gupta minangka pemasar digital paling unggul sing nyawiji para akademisi kanthi praktik. Dheweke dadi Profesor pemasaran digital ing IIM Bangalore. Dheweke duwe buku teks babagan pemasaran digital sing digunakake dening akademi lan universitas uga para profesional. Dheweke wis nglatih luwih saka 10,000+ eksekutif kalebu CXOs, 500+ perusahaan lan wis konsultasi karo akeh perusahaan. Sampeyan bisa ndeleng profil dheweke.

Sourav Jain uga minangka salah sawijining pemasar Digital, konsultan, pamicara lan pelatih Digital. Dheweke diakoni dening Forum Pemasaran Pemuda Global minangka '25 profesional media sosial Top India'.

Pin Iku on Pinterest

Skyrocket bisnis sampeyan!

Gabung karo buletin email kanggo nampa kursus pemasaran digital gratis. Lacak karier online kanthi cepet. Gabung saiki. Iku gratis!

Skyrocket bisnis sampeyan!

Gabung karo buletin email kanggo nampa kursus pemasaran digital gratis. Lacak karier online kanthi cepet. Gabung saiki. Iku gratis!